Settersmyra

Bålplassen på Settersmyra ligger 300 meter fra veien og kan brukes av alle.

Settersmyra er et lett tilgjengelig turmål for de fleste. Her har frivilligsentralen satt ut en bålpanne, og det er laget en enkel bålplass med felte trestammer som sittebenker. Ta med egen ved til bålet! Det er også to hengekøyer på stedet til fri bruk.

Det er 300 meter å gå på skogsvei. Hvis man vil ha en lenger tur går det an å parkere på gården til Monica Sotberg og Stein Erik Hanssen (Nord-Setter). Det blir da 1 km å gå derfra. Det er også fint å ta en runde på myra. Hvis man tar utgangspunkt i bålpanna og går en runde i ytterkanten av myra så blir det ca 1 km.

Det er også mulig å gå mellom Dalaberget/Drestadåsen og Settersmyra.


Veibeskrivelse

Settersmyra ligger i grenda Setter, sør i Namdalseid. Avkjørsel på Aunmyra eller på Korsen. Parkering er ved nedkjørselen på skogsveien. Det er plass til 2-3 biler der, og pass på at det ikke blir sperret for traktor som må ha tilgang til åkeren som ligger i enden på skogsveien. 

For kart, se lengst ned på denne siden.



Frivilligsentralen hadde en lavterskeltur til Settersmyra søndag 21. mars. På grunn av vinterføre var det ikke parkeringsmuligheter langs veien og vi hadde oppmøte på gården hos Monica Sotberg og Stein Erik Hanssen. Det er helt greit å parkere hos de for å få en lenger tur til vanlig også. Det er 1 km å gå fra gården til nedkjørselen hvor det er mulig å parkere når det ikke er snø.

Til tross for at det snødde da turen startet var stemningen god, og da vi satte oss ned for å ta en kopp kaffe rundt bålpanna lysnet det da riktig så fint. Så vi fikk en fin stund sammen i skogen denne dagen også! 

Trivselsstund rundt bålpanna! 


Veibeskrivelse

Kartkoordinater: 64.18687429875231, 11.26621925231619.

Kartkoordinatene kan limes inn i Google Maps, Finn kart, Gule Sider Kart og andre karttjenester. 

For direkte tilgang i Google Maps, se nedenfor.


Flere dokumenter

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral