Vinteridyll 2023

Det har vært stor stemning og mange deltakere på årets Vinteridyll.

Mange har blitt veldig glade i frivilligsentralens ferieaktiviteter. Årets Vinteridyll var ikke noe unntak. Aldri har så mange deltatt på vinterferieaktiviteter.

Her har vi hatt både kreativ og fysisk utfoldelse. Vi har hatt kreativt verksted, dans, volleyball, hall-leik, baking, søm, aking og filmkveld. Sosialt samvær og fellesskap blir det også når så mange møtes.

Vi retter en takk til Trøndelag fylkeskommune som hjelper oss økonomisk slik at vi kan arrangere dette uten deltakeravgift.

Det har blitt mange gode opplevelser og minner. Her har vi en liten oppsummering med tekst og bilder. Nederst ligger en bildekarusell.


Danseworkshop

Vi startet aktivitetsuka med danseworkshop i regi av elever fra Olav Duun. Dette var engasjerte jenter som visste å lage artig opplegg for danseglade barn!

Aktivitetskafé

Mandagskvelden var det tid for aktivitetskafé og her var det stor stemning med ulike aktiviteter. Dette var i samarbeid med biblioteket og innbyggertorget som også var åpent. Mange møtte opp i god tid for å sikre seg plass på gipsavstøpningen. Det var også andre kreative aktiviteter å være med på, og Solveig Bulling og Leah Kaldahl hadde barnedisco i storsalen. Vi avsluttet kvelden med en bingorunde. Virkelig artig å ha en aktivitet hvor barn og voksne er med på like vilkår. Spenningsnivået var til tider høyt, og det ble litt slutt fire som hadde fullbingo.

Hall-leik og volleyball

Det var mange som ønsket å være med på aktiviteter i hallen. Her hadde vi delt den i to slik at det gikk an å velge mellom hall-leik og volleyball. 

Tusen takk til John Martin Buvarp og Berit Buvarp Aardal for at de stilte opp med volleyball. For hall-leiken var det Thalia Fossli, Malin Kaldal og Elea Sotberg-Hanssen som var aktivitetsledere. Her var det felles leker som stod på programmet.

Bakeverksted

Bakeverksted er alltid populært. Grete Ekker stilte som vanlig opp og bidro til en artig og smakfull dag på skolekjøkkenet. Denne gangen prøvde vi oss med både søtsaker og matpakke-mat. Takk til flinke foreldre og besteforeldre som bidro med ekstra hjelp til både gjennomføring og opprydning. Det er vi avhengig av for å få gjennomført dette for barna!

Denne dagen startet gjengen med å lage seg en deilig smoothie. Så satte de i gang med baking, og det ble produsert matmuffins med ost og skinke, oreokjeks, boller og sjokoladefondant. Nystekt sjokoladefondant med jordbærsaus og vaniljeis ble avslutningen på dagen. 

Søm og redesign

Denne aktiviteten gikk over to dager, og fem ivrige jenter møtte opp for å sy sammen med Anna Solum. Alle sydde seg hver sin kosebukse, og ble strålende fornøyde! Når buksene var ferdige så ble det sydd både luer, pannebånd og vesker. Og når deltakeren håper det blir søm neste gang også så er det et godt tegn på at dette var en aktivitet som slo an!

Kreativt verksted

Yvonne Antonsen stod for kreativt verksted på Namdalseid onsdagen. Hun er en tusenkunstner full av gode idéer, og denne dagen var det artige prosjekter med perler. Perler kan brukes til mange forskjellige prosjekter!

Akedag

Torsdagen var utedag med aking i skileikbakken. Her var det åpent uten påmelding, og det kom over 30 personer. Det ble skikkelig god stemning i både bakken og i gapahuken. Nina og Monica stilte med varm grill, bålkaffe og sjokolade. Barn, foreldre og besteforeldre stilte med akebrett, ski og godt humør! Det ble en finfin dags sammen i vinterferien. 

Kreativt verksted på Statland

På Statland har Agnese kreativt verksted hver torsdagskveld. Nå i vinterferien utvidet vi kvelden litt slik at de som kom også fikk vaffel og kakao. 


Filmkveld

Vi avsluttet årets Vinteridyll med filmkveld. Som vanlig viste vi to filmer, en for hele familien og en for ungdom. 


Vi håper at vi har bidratt til gode minner og opplevelser for alle som har deltatt på aktiviteter. 47 barn har deltatt på en eller flere aktiviteter hvor det har vært påmelding. I tillegg kommer de som i tillegg har vært med på de åpne aktivitetene og alle voksne som har vært med.


Bildekarusell


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral