Vinteridyll 2021

Vinteridyll 2021 er over for denne gang, og også i år ble det morsomme og varierte aktiviteter å være med på!

Vi har kost oss med kreativt verksted, SnøLek og samisk aktivitetsdag! Her kommer en oppsummering, og så er det flere bilder fra aktivitetene helt nederst! Takk til alle deltakere og frivillige som gjør dette til flotte dager!

Vi vil rette en stor takk til Trøndelag fylkeskommune som støtter oss økonomisk slik at vi kan arrangere dette uten deltakeravgift!

Kreativt verksted

Det er alltid like moro å se kreativiteten utfolde seg blant barna! Yvonne Antonsen fra Kunstmuseet NordTrøndelag hadde to fine dager med barna. Først med 1.-4. klassinger, og deretter med 5.-7. klassinger. 

Det ble husbygging i to dager, og med kreativitet og fantasi så ble det mange flotte resultater. Det er også en fin ting å tenke gjenbruk av papp og kartong. Lys og lyslenker i husene ble også en ekstra fin detalj! 

Aejrie Sijte

Sissel Holtan og Stian Furre arrangerte samisk aktivitetsdag for 1.-4. klasse i Lavvoen sin på Hundset. Dette ble veldig populært, og her ble samisk matlaging, sløydaktivitet, lassokasting med mer. 

SnøLek

Tirsdag var det SnøLek for 5.-7. klasse. Vi startet med skøyter og ishockey, før gjengen forflyttet seg til akebakken. Her var det suverent føre for aking! Vi koste oss også med mye god bålmat! Bakt potet, laksepakker, pannekaker, kakao og softis! Det var mette og fornøyde barn som dro hjem.

Takk til Namdalseid Røde Kors for utlån av akematter! Vi takker også de frivillige som hjalp til denne dagen! Uten frivillige, ingen frivilligsentral! ❤️

Se bildegalleriet med alle bildene. Klikk på et bilde for å få det større, og så går det an å bla mellom bildene.

Takk for denne gangen! Velkommen tilbake til neste gang! ❤️

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral