Vinteridyll 2018

Vinteridyll 2018 er over for denne gangen, og frivilligsentralen hadde forskjellige aktiviteter på timeplanen denne uka. To veldig populære aktiviteter er "barnas kjøkken" og "kreativt verksted". Her er det alltid mange som vil delta. I tillegg hadde vi sykurs og legorobotprogrammering som aktiviteter med påmelding. Torsdag hadde vi åpen ski- og akedag i skileikbakken på dagtid og filmkveld på kvelden.

Barnas kjøkken

Det var på mandag det var "barnas kjøkken", og på menyen stod det internasjonal mat, som blant annet amerikansk kjøttpudding, asiatiske kyllingspyd, mexikansk quesedilla, indiske kokosboller og norske fastelavensboller. 15 barn og noen voksne hadde en kjempefin dag på skolekjøkkenet! 

Sykurs

På håndarbeidsrommet var det på mandag sykurs. Her ble det produsert både gymbager og puter, og kreativiteten fikk utfolde seg. Takk til Rita Mari Solli Maritsdatter som god instruktør! 

Kreativt verksted

På tirsdag var det kreativt verksted, og denne gangen hadde instruktør Solveig Viken lagt opp til fokus på maleriet. Solveig lærte bort to kjempefine teknikker for maling! Responsen på dette sa tydelig at her blir det flere prosjekter hjemme i etterkant.  

Legorobotprogrammering

Programmering av legoroboter er gøy, og så må man også tenke litt. Bjørn Sagmo stilte opp som dyktig instruktør denne gangen også.  

Ski- og akedag

Torsdag var felles ski- og akedag. Her kunne alle som ville møte opp uten påmelding. Dette ble en herlig dag med perfekte forhold. Mye nysnø i bakken, og tråkkemaskina forlot en nypreparert bakke til oss da vi kom.

Ca 25 personer koste seg i bakken, og i tradisjon tro grillet vi pølse. Vi koste oss også med nylaget softis! Det var et eksperiment som ble vellykket. Fløtemelk med sukker i en pose, og en pose med snø og salt i en pose utenpå var oppskriften. Og så måtte vi riste, riste, riste, riste... og det ble en deilig softis av det! 

Filmsnutt fra skileikbakken: 


Filmkvelden på torsdag samlet ca 70 små og store til kinofølelse i storsalen. Det var helt klart flest folk på den første filmen som var en familiefilm, men det var også noen som tok turen til den andre filmen.

Dette satte streken for aktivitetene fra frivilligsentralen i denne vinterferien. Det har vært fine og vellykkede dager med fornøyde barn! 


 Se flere bilder fra alle aktivitetene her. Trykk på et bilde så får du det større og du kan bla frem og tilbake. 


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral