Vinteridyll 2016

Vinteridyll 2016 bød på varierte aktiviteter. Noen aktiviteter som kreativt verksted, yoga og brettspillkveld har blitt faste innslag på våre aktivitetsuker, og så må vi selvsagt prøve ut nye aktiviteter også. Her kommer en liten oppsummering av aktive barn og voksne. Tusen takk til de som bidro til å gjøre dette til fine vinterferiedager!

Kreativt verksted - mandag og tirsdag var det kreativ aktivitet på skolen! Mange fine ting ble lagd. Vi hadde egne grupper for scrapping og samisk håndtverk. Og i vårt åpne kreative verksted ble det lagd både masker og kort. 

Mat må vi ha! Takk til Stina Kolstad fra Bygdekvinnelaget som stod for lunsjen mand

Svømming - 10 deltakere var fordelt på to svømmegrupper som hadde tre økter fra tirsdag-torsdag. Det var veldig god trening og de fikk også prøve hvordan det var å svømme med klær. ag. Hun laget deilig blomkålsuppe, og det falt i smak blant barna! Tirsdag var det Vigdis og Britt som stod for matlagingen, og Ytterøykylling sponset oss med kyllingpanetter som vi serverte med grønnsaker og tortillalefse. Nok en dag med god matlyst!

Lag mat på bål uten pølse har blitt et populært kurs! Grete Ekker tryller frem de deiligste retter som vi tilbredte på bålpanner denne gangen. Stort oppmøte av både barn og voksne som trosset det bløte som dalte ned fra himmelen. 

Yoga er for alle, og gir god trening. Flere ha fått prøve yoga nå gjennom aktivitetsukene våre, og det er artig å komme igjen! 


På aktivitetsplanen stod også filmkveld på tirsdag og brettspillkveld på torsdag. Tusen takk til alle som gjorde det mulig å gjennomføre aktivitetene!


Arrangører av aktivitetsuken Vinteridyll er Namdalseid frivilligsentral, Namdalseid Bygdekvinnelag og
Idyll på Namdalseid.
Tusen takk til NTE for finansiell støtte! 


Se bilder her:


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral