VÅR DAG - en flott dag og innvielse av den nye gapahuken

Den offisielle åpningen av gapahuken ble en stor suksess!

Vi feirer Frivillighetens år, og VÅR DAG skulle egentlig vært 21. mai sammen med de andre frivilligsentralene i Norge. Nå ble det slik at vi måtte utsette dagen vår fordi snøen lå lenge i fjellet. Men nå, den 18. juni kunne vi feire VÅR DAG med innvielse av den nybygde gapahuken. Og for en dag det ble! Masse folk, høytidelig åpning og stor stemning!

I forkant så var vi litt spente på været, og det kom jo flere folk enn det var plass til inne i gapahuken. Ca 80 personer møtte opp for å ta den nye gapahuken i øyesyn. Heldigvis var været på vår side. Oppholdsvær med tidvis sol var bra nok. Regnet kom først helt på slutten av arrangementet da det viktigste var unnagjort.

Styreleder i Namdalseid frivilligsentral Steinar Lyngstad ønsket velkommen til alle de fremmøtte. Ordfører Frode Båtnes gjennomførte den høytidelige åpningen med klipping av snor sammen med Steinar Lyngstad og styreleder i Namdalseid fjellstyre Knut Inge Westerhus. 

Ordførere sa i sin tale at han håper at flere kommer seg ut på tur nå som frivilligsentralen har satt opp denne store gapahuken sammen med fjellstyret. Folkehelse og friluftsliv henger sammen, så å kunne ta en tur hit opp for litt kaffe eller grilling er det mange som kan benytte seg av.

De fire som har stått for byggingen og grunnarbeidet fikk en stor applaus, og som en ekstra oppmerksomhet fikk de et pledd med frivilligsentralen sin logo på. Den kan de varme seg på i kjølige kvelder! Denne takken gikk til de frivillige Sigbjørn Westrum og Gunnar Staven, og til Harald Røthe og Tore Skjerve fra fjellstyret.

VÅR DAG skulle jo være en dag for alle, og vi hadde aktiviteter for alle aldre. De minste fikk fiske etter småfisk i medbrakt badebasseng. Naturstien var for både barn og voksne, og skotthyll fikk alle også være med på. Naturstien og skotthyllen ble behørig premiert.

Underholdningen ble holdt av trubadur Olav Lorentsen fra Steinkjer. Han skapte god stemning med sin sang og musikk. Her så vi føtter som trampet rytmen og noen nynnet også med. 

Vi viste også fram passasjersykkelen. Eva Aune og Gunnhild Kaldahl stod for både sykling og opplæring. 

Terje Haugen stilte med viltburger, og det var til tider lang kø. Burgeren fikk mye skryt. Vi toppet det hele med bålkaffe og bløtkake.

Takk til trimgruppa, kulturminnelaget og Vesterfjellet hytteeierforening for godt samarbeid med aktivitetene!

Takk til alle som var med på gjøre dette til en så fin dag for alle fremmøtte!

Olav Lorentsen skapte god stemning!

Terje Haugen serverer viltburger til Greta Fuglemo.

Steinar Lyngstad og Nina Edel Damås hadde det til tider travelt med å legge opp tilbehør til viltburger.

Takk til de som stod for byggingen!
Monica fra frivilligsentralen delte ut applaus og oppmerksomhet til Sigbjørn Westrum, Gunnar Staven, Tore Skjerve og Harald Røthe.

På tur for å kaste skotthyll. Snedig med skyss dit!

Skotthyll ble arrangert av Vesterfjellet hytteeierforening.

Flere fikk prøve passasjersykkelen.

Natursti, Berit og Jostein Aardal gikk av med seieren!

Her inne er er det plass til mange rundt bålet!

Bløtkake var også populært!

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral