Utflukt til kirkestua

Besøkstjenesten hadde en kjempetrivelig dag i kirkestua mandag 28. august 2017! Vi fylte opp stua, og her gikk praten godt rundt bordene sammen med kaffe, vaffel og bløtkake!

Det var Namdalseid besøkstjeneste som hadde invitert beboere fra Helsetunet på en liten utflukt. Noen syklet og noen tok buss oppover. Været var strålende, så valg av dag kunne ikke vært bedre! Alle koste seg stort både inne og ute.

Vi startet med kaffe, vaffel og bløtkake inne i kirkestua. Solfrid Skevik, Brit Staven og Svein Brørs serverte kaffe på vegne av besøkstjenesten. Solfrid er også leder i menighetsrådet og orienterte om bruken av kirkestua og planer som menighetsrådet har fremover for både kirke, uteområde og kirkestua.

Vi var 28 personer tilsammen med besøksvenner, ansatte fra Dagsenteret og beboere. Vi inviterte også inn noen ekstra som tilfeldigvis var på kirkegården, så det var nå riktig så hyggelig!

Etter kaffen benyttet noen anledningen til å rusle en tur på kirkegården, og de som ville kunne også gå inn i kirka. Det var også veldig populært å se på gamle konfirmasjonsbilder, for menighetsrådet har alle årgangene lagret. 50-års konfirmanter og eldre er i album, og de siste 50 årene henger på veggen. 


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral