Spennende program for seniorsurfen i september

I september har vi aktiviteter med FOTO som tema.

Det som vi vanligvis kaller «seniorsurfen» er egentlig en lokalforening av Seniornett Norge, og lokalforeningen vår driftes av Namdalseid frivilligsentral. Som mange foreninger i Frivillighetens år har også Seniornett Norge sin egen dag som er onsdag 21. september, og de har valgt foto som tema. 

Derfor blir all aktivitet hos oss i september knyttet opp mot dette. Vi synes selv at vi har et spennende program litt utenom det vanlige, så vi håper at dette er noe som engasjerer! Dette er for alle som har lyst til å delta. Seniorsurfen er fortrinnsvis for de over 55 år, men vi tenker også at andre kan være med hvis de har lyst.

Fotodag torsdag 8. september

Oppmøte på biblioteket kl 10.00.
Fototema: Min hverdag

Høstens første seniorsurf blir en utflukt med foto. Dere som kommer på denne dagen blir tatt med på en runde i bygda og sammen skal vi ta bilder. Det vil bli gitt veiledning om fotografering til de som ønsker det. Ta bilder med mobil eller fotoapparat etter eget ønske.

Vi organiserer samkjøring når vi møtes den dagen. Det blir rastepauser med kaffe og noe å bite i i løpet av turen. Vi beregner å avslutte til kl 14.00.

Fotoutstilling og fotokurs onsdag 21. september

Kl 17-20 på gammelbiblioteket - åpent for alle

Vi ønsker velkommen til VÅR DAG med en åpen fotoutstilling som har temaet «Min hverdag». Her vil vi vise hverdagsbilder tatt av seniorer.

Det blir også korte fotokurs med ulike tema. Bl.a. kurs i hvordan få bilder fra mobilen over til pc, slik bruker du redigeringsverktøyene på mobilkameraet og hvordan lage en fotobok. Tips: Ta med egen pc, nettbrett, mobil, ledninger m.m.

Gratis servering.

Innsending av bilder til fotoutstilling

Vi synes det er artig å arrangere fotoutstilling, og vi trenger bilder til den! Her kan alle seniorer over 55 år bidra. Vi håper selvsagt at det blir tatt mange bilder på fotodagen vår 8. september, men vi ønsker også andre bidrag. Vi oppfordrer til å sende inn 1-5 bilder hver knyttet til temaet min hverdag.

Det kan være av deg selv eller noen du treffer, kjæledyr, kanskje bilde av noe du liker å gjøre, situasjoner, noe du liker å spise, ting i huset eller hagen. Bruk fantasien, det er ingen regler ut over at temaet heter min hverdag.

Bildene sendes til namdalseid.frivilligsentral@gmail.com innen 15. september.

Seniorsurf resten av høsten

Vi håper at aktivitetene våre i september engasjerer! Aktivitetene er åpne for alle.

Resten av høsten blir det seniorsurf på gammelbiblioteket annenhver torsdag kl 12-14 med ulike tema. Det er ikke noe kurs med sammenheng fra gang til gang, så bare kom når det passer!

Svein Tore Kolstad leder seniorsurfen med hjelp fra flere frivillige veiledere. Vi bruker å kombinere fellestema og individuell veiledning.

Hjertelig velkommen som deltaker på seniorsurfen!

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral