Sommerfest i solnedgang

Det ble en nydelig ramme rundt årets sommerfest for frivillige; Sensommer og solnedgang i Flatanger.

Torsdag 25. august var 44 frivillige fra Namdalseid frivilligsentral samlet til en velfortjent sommerfest! På sommerfesten er det de frivillige som kan lene seg tilbake og bli oppvartet! 🥳

I år hadde vi valgt å ta turen til Zanzibar Inn i Flatanger, hvor vi koste oss med mye god mat og drikke! Torbjørn Lindseth fra Vik i Flatanger var med oss og fortalte om Flatangers historie, og han avsluttet kvelden med visesang. 

Det er jo en opplevelse å se så mange frivillige samlet i lag. Det synliggjør at det er mange gode hjelpere bak det vi driver med! I tillegg til det høye antallet totalt sett, så påpekte også styreleder Steinar Lyngstad at det er veldig artig å se at det har vært en stor økning i antall frivillige menn! 

Frivilligheten skape felleskap og er med på å gi folk tilhørighet og hverdager med mening. Selv om vi nødvendigvis ikke så opptatte at vi gjør de vi gjør for helsa sin del, så kan det hende at vi hadde merket det på helsa (negativt) hvis vi ikke hadde hatt aktiviteter å gå til.

Nok en gang tusen takk til de frivillige! 💐💐💐

Og til alle andre: Det er alltid plass til flere i felleskapet vårt!


Vi sender en takk til Trøndelag fylkeskommune som har bidratt økonomisk til denne sommerfesten gjennom støtteordningen "Frivillighetens år". Formålet med støtteordningen er å bidra og motivere til at det blir gjennomført mindre tiltak for å markere viktigheten av frivillig arbeid i lokalsamfunnene i Trøndelag.  


Gjengen samlet på Zanzibar Inn

Nydelig sensommerkveld!
May, Kristine, Nina, Eva, Tordis og Line.

Kristine, Torbjørn, Ellen, Anne Grete, Tore, Per, Bjørn, Sigbjørn og Hild.

Kveldsstemning på brygga ved Zanzibar Inn.

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral