Sommerfest for frivillige 2019

Årets sommerfest for frivillige er et stort høydepunkt for mange. I år tok vi turen til Inderøy og en rundtur på Den gyldne omvei.

Det er de frivillige som gjør at Namdalseid frivilligsentral kan holde på med alt vi gjør! Vår årlige sommerfest for frivillige ble i år til en tur, og vi dro til Inderøy og Den Gyldne Omvei. Dette var en flott dag og vi hadde det riktig så trivelig med variert innhold og god mat! Denne gangen var også partnere invitert med, men de måtte betale for maten sin selv. 

Dagen oppbrant med strålende sol, så selv været var lagt godt tilrette for en nydelig dag!

Vi startet på Gangstad gårdsysteri hvor vi inntok formiddagskaffen med deilig muffins til. Noen gjorde seg også ærender i gårdsbutikken og så seg rundt på gården. Astrid Aasen fortalte om driften og utviklingen av dette gårdsysteriet som har blitt viden kjent. 

Deretter kjørte vi til Straumen hvor vi delte oss litt opp etter egne interesser. Noen dro på omvisning til Saga, noen tok en utepils og så seg rundt omkring på Straumen sentrum. Etter litt "egentid" inntok vi en god middag sammen på Rødbrygga.

Siste stopp var på Inderøy gårdsbryggeri hvor vi fikk en fin omvisning. Og til slutt kunne de som ville kjøpe med seg noen flasker hjem også. 

Tusen takk til alle frivillige for det dere bidrar med til glede for mange! Men som frivillig vet vi jo at vi gjør det for oss selv også! Det er både sosialt og trivelig å være frivillig!


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral