Slik var Vinteridyll 2024 på Jøa

På Jøa har 34 fornøyde barn deltatt på Vinteridyll i vinterferien. Ny lærdom, fellesskap, fysisk aktivitet og trivsel har preget årets Vinteridyll.

Tusen takk til Trøndelag fylkeskommune som støtter oss økonomisk og gjør at vi kan arrangere vinteridyll uten deltakeravgift!

Takk også til flinke instruktører, frivillige, foreldre og besteforeldre som stiller opp! Det ble fine dager fylt med gode opplevelser.

Her kommer en oversikt over aktivitetene på årets vinteridyll


Aking/uteleik. 

På akemattene ble det god fart. Det ble også annen leik i snøen og spark på boks. Takk til Atle Lajord som stilte opp for frivilligsentralen. 


Danseworkshop 

Vi var så heldige å igjen få besøk av danseinstruktør Hanne Mathea Friis! Hun har ledet 4 økter med danseworkshop/ hip hop, to for de minste og to for de eldste. De eldste ungene viste fram flott dansekoreografi for alle sammen på slutten av siste danseworkshop. Veldig artig å se hvor mye de har lært på kort tid! 


Kreativt verksted

 Kreativt verksted på biblioteket ble ledet av dyktige Hanna Totland. Hun lærte ungene å knyte flotte vennskapsarmbånd med bomullstråd. Noen fikk også prøvd seg på litt avansert mønster på armbåndene etter hvert. I tillegg ble det tid til både legobygging, perling, fargelegging og lesing. 

Skyting

Trofaste Jøa Skytterlag stilte opp og mange ivrige unge skyttere fikk prøve seg på den innendørse skytebanen i Fyret. Fantastisk når de minste får èn til èn opplæring og kyndig hjelp av erfarne skyttere. Tusen takk til Jøa skytterlag.   

Discobading

Discobading i bassenget er populært! Til fengende musikk ble det mye leik og god stemning i bassenget. Badevakt Torgeir Strøm passet godt på at alle hadde det fint og trygt i bassenget.  


Film

Tilsammen har vi vist tre filmer på årets vinteridyll. Det var filmkveld i foajeen onsdag kveld, der det ble vist både en barnefilm og en film for ungdom/voksne. Torsdag på dagtid ble det også vist en familiefilm i innbyggertorgets åpningstid. Tilsammen har 34 personer deltatt på filmvisning.


Felles lunsj 

Tusen takk til Torhild, Ingrid Sofie, Laila og Ingunn som tilberedte nydelig lunsj begge dager! Maten smaker mye bedre når den er lekkert tilberedt på fat, og man kan spise i fellesskap med mange andre. 


Vinterferien har gitt gode minner og nye opplevelser for mange barn. Det er bare å glede seg til neste aktivitetsuke! :) 

Bildegalleri:




Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral