Seniorsurf høsten 2020

Vi ønsker velkommen til høstens seniorsurf! Her er nye og gamle seniorer velkomne.

Korona-pandemien er ikke over. Likevel velger vi å gjenoppta seniorsurfen innenfor rammen av anbefalte smittevernregler. Vi trenger hverandre. Vi trenger sosial omgang, og vi trenger å kunne bruke og lære mer om våre digitale utfordringer. 

Første seniorsurf er 10. september kl 12.00 til 14.00 på gammelbiblioteket. Deretter møtes vi annenhver torsdag på samme tid og sted. Frivilligsentralen har salg av kaffe og lefse.

Seniorsurfen er for nybegynnere som trenger hjelp til å komme på nett og bli der. Det kan være hjelp til forskjellige digitale løsninger. F.eks. epost, facebook, bilder og kommunikasjon med det offentlige. Det er ikke noen sammenheng fra gang til gang, så kom når det passer!

Vi oppfordrer alle til å bidra til at vi kan overholde gjeldene smittevernregler om avstand og håndhygiene.

Alle må bruke eget utstyr og ingen kan ta på andres utstyr. Vi legger opp til mer felles gjennomgang fremfor individuell hjelp. Hvis noen likevel trenger individuell hjelp bør vi unngå å sitte ansikt til ansikt, men ha ansiktene vendt mot den digitale enheten det skal gis veiledning på. 

Ingen skal møte opp hvis de føler seg syke. 

Husk at datahjelp på telefon er gratis for medlemmer av Seniornett. Telefon til datahjelp er 22 42 96 26 og taste 1 for datahjelp.

I september arrangerer vi Digital festival på seniorsurfen med følgende tema:
10. september: Hvorfor må vi være digitale - vi snakker om seniorer og digital kompetanse
24. september: Falske nyheter - hvordan øke kritisk medieforståelse



Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral