Rømmegrøt på Grytheimen

Fullt hus på årets rømmegrøtdag og "turist i egen bygd"!

Årets rømmegrøtdag som også er «turist i egen bygd», ble i siste liten lagt til Grytheimen, og det viste seg ikke å være en ulempe. Mange tok turen for å spise grøt og slå av en prat med folk.

Selv om været ikke viste seg fra sin beste side denne dagen så måtte noen spise ute da det ikke ble plass nok inne. Humøret og trivselsfaktoren var likevel på topp både inne og ute, og både den gode grøten og Solfrids og Bjørgs hjemmebakte kaker bidro nok til det. 

Mange liker å gå natursti på arrangementene våre, men siden det var så bløtt langs skogsbilveien så improviserte vi og gjorde det om til quiz. Innsatsen var bra selv om det ble litt oppstartsproblemer. Men vi kom i mål, og vi hadde premier i både barneklassen og voksenklassen.

Til tross for en regntung dag så var det noen som gikk Andskarvegen, og på ettermiddagen ble det fint oppholdsvær. Dette er en tur som anbefales og kan gås fra Grytheimen når som helst.

Rømmegrøtdagen har blitt en fin tradisjon som Namdalseid kulturminnelag og Namdalseid frivilligsentral samarbeider om. Det er også tredje gang vi er på Grytheimen. Neste år blir det på Øyenskavelstu igjen, men vi tenker at det kan være en fin ting å veksle på.

Takk for oss og takk til de fremmøtte som gjorde dette til en så bra dag for alle!


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral