Nå gleder vi oss til fine turdager med popup-underholdning!

Nå i «korona-tiden» har det blitt så populært med popup-konserter både i bakgårder og på utesteder. Vi er ikke snauere enn at vi slår til med popup i Namdalseid også!

Å legge til rette for møteplasser er det viktigste frivilligsentralen gjør. Og nå som vi må ta hensyn til koronasituasjonen er det ekstra viktig at vi kan legge til rette for utendørsarrangementer.

Nå skal vi arrangere turdager med kulturelle innslag, altså popup-underholdning. 

Vi er så heldige at vi har fått samfunnsstøtte fra Sparebank 1 SMN. Tilskuddet skal blant annet gå til å engasjere artister eller kunstnere som på grunn av koronasituasjonen har mindre oppdrag enn normalt. 


Drestad 5. juli

Den første turdagen blir søndag 5. juli. Da møtes vi på Drestad hvor det er mulig å gå kulturstien og bli kjent med historien fra dette bostedet som ble fraflyttet etter svartedauden i 1350. Det er parkering på Dalaberget der kulturstien starter. Stien er skiltet.

Her kan vi også samles rundt bålplassen til prat og god stemning. Vi oppfordrer både unge og gamle til å ta del i turdagen!

  • Ta med egen matpakke, og vi serverer bålkaffe fra kl 12.00.
  • Kl 12.30 blir det guiding og fortelling om historien om den gamle gården på Drestad. 
  • Ca kl 13.00 blir det underholdning med Paal Sandø som serverer oss både sang og skrøner. 🎸🤣
  • Barneaktiviteter mellom kl 12.00 og 14.00.

Lokalavisa #fjordtilfjord har tidligere hatt et innlegg om Drestad. Trykk her for å gå til artikkel i lokalavisa.


Andre turmål

Hvis det er noen som har ønsker eller forslag til turmål, så si gjerne ifra! Også om det er noen som har tips om hvem vi kan spørre om kulturelle innslag! Ta kontakt med Monica på frivilligsentralen – tlf. 479 00 191 eller epost namdalseid.frivilligsentral@gmail.com.

Vi kan allerede røpe at vi har avtalt med Thomas Brøndbo om å komme til Skatlandstranda søndag 6. september! 🎸🎤


Smittevernregler

Vi forholder oss alltid til gjeldende smittevernregler. Alle bortsett fra familiemedlemmer og klassekamerater må holde en meters avstand. Frivilligsentralen sørger for tilgang til hånddesinfeksjon. 

Det viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme og at personer med selv milde luftveissymptomer ikke møter til aktiviteter.

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral