Markering av VÅR DAG for seniornett

Snorklipp, bobler i glassene og minikurs om foto var noe av det de fikk oppleve de som kom på VÅR DAG for Seniornett.

Det var foto som var tema da Seniornett markerte VÅR DAG i Frivillighetens år 21. september. Det ble en skikkelig trivelig og sosial feiring på Namdalseid.

Namdalseid Seniornett som drives av Namdalseid frivilligsentral, hadde laget en fotoutstilling med innsendte bilder av og med seniorer. Tema var "min hverdag". 

Utstillingen gir et inntrykk av hvordan det er å være senior i Norge anno 2022. Temaet "min hverdag" er tolket fritt av alle som har sendt inn bilder. Fotoutstillingen kommer nå til å stå i gangen utenfor biblioteket noen dager hvis flere vil komme og ta en titt. 

Utstillingen ble høytidelig åpnet med "snorklipp" og bobler i glassene. Svein Tore som leder seniornett på Namdalseid (også kalt "seniorsurfen") viste bilder og fortalte om fotodagen vi arrangerte 8. september. 

Det ble servert kaffe og wienerbrød, og publikum engasjerte seg i bildene. De som ønsket det fikk minikurs i noen fototema. Temaene som ble gått igjennom var digitalisering av gamle bilder, lage fotobøker og tips til hvordan ta bedre bilder. 

Det ble også rekruttert nye medlemmer som nå kan møte opp annenhver torsdag på gammelbiblioteket til den ordinære seniorsurfen. Neste gang er 6. oktober. Her er det også plass til flere. Hjertelig velkommen!

Høytidelig åpning med "snorklipp". Det passet godt med en analog film til snor denne gangen.

Alle fikk bobler i glassene!

Svein Tore viste bilder og fortalte om fotodagen 8. september.

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral