Markering av frivillighetens år på Gladan

Flere lag og foreninger var med og markerte Frivillighetens år på Gladan. Sammen viste vi frem hvilke lag og foreninger hver enkelt er aktive i.

Namdalseid frivilligsentral stilte med egen bod på årets Gladag. Her hadde vi informasjon om alle aktiviteter vi holder på med. Vi spanderte kaffe og hadde mange trivelige besøk innom.

Som et felles tiltak for Frivillighetens år skulle vi i år gi gjestene på Gladan mulighet til å vise frem hvilke lag og foreninger de er aktive i. Lagene delte ut klistremerker til sine egne medlemmer. For frivilligsentralen sin del så har vi jo ikke medlemmer,  men delte ut til de som er aktive i frivilligsentralen.

Nå ble det jo en dag med ytterjakke, så det ble jo litt frem og tilbake om klistremerkene skulle være på jakken eller ikke. Med eller uten jakke så vistes klistremerkene på folk som gikk omkring mellom bodene.

Vi solgte også fine handlevesker. Det er noen igjen, og hvis noen vil kjøpe så bare ta kontakt med Monica på frivilligsentralen eller innbyggertorget.

Utstillingsdokka hadde alle klistremerkene!

Monica og Eva stod i boden til frivilligsentralen - takk til dere som stakk innom for en trivelig prat!

Tordis og Eva ser på arrangementene som frivilligsentralen skal ha.

Vi har noen vesker igjen hvis noen vil kjøpe. Ta kontakt med Monica på frivilligsentralen eller innbyggertorget.

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral