Lørdagskafé med kakefestival

Lørdag 20. oktober 2018 arrangerte Frivilligsentralen lørdagskafé med kakefestival. Dette må sies å være en suksess. 35 voksne og 19 barn møtte opp. Alle fikk spise mye kake, og barna koste seg med kreativt verksted på gammelbiblioteket.

Vi hadde 7 kaker på kakefestivalen vår. Vi hadde en fagjury som skulle bedømme alle kakene, og så kunne også alle gjestene være med og stemme på sin favorittkake. Hvem som hadde bakt hvilken kake var en hemmelighet for alle. Det ble kunngjort til slutt ved premieutdelingen.

Kakefestivaldeltakere:
1 - Batoul Shahood
2 - Hanne Hanssen
3 - Nora Cecilie Almli
4 - Thalia og Tone Fossli
5 - Thalia og Tone Fossli
6 - Gudny Sverkmo
7 - Astrid Fossum

Fagjuryen smakte seg strukturert igjennom kakene og noterte underveis. Juryen bestod av Siv Helland, Eli Røthe, Olav Fuglemo og Knut Røthe.

Seieren gikk til Astrid Fossum med sin peanøttkake. Både utseende og smak ble vurdert, og denne kaken hadde en fin harmoni mellom søtt og salt.

Alle gjestene kunne være med og stemme frem publikumsfavoritten. Det ble en jevn konkurranse, og alle kakene fikk stemmer.  Men det var likevel to kaker som pekte seg ut. Den som fikk flest publikumsstemmer var Astrid Fossum med sin peanøttkake. Andreplassen gikk til Thalia og Tone Fossli med sin tropisk aroma.

Siden Astrid også vant juryprisen, så gikk premien for publikumsprisen til Thalia og Tone. Vi gratulerer vinnerne! Og vi er veldig takknemlige for alle som ville være med på kakefestivalen. Det viktigste er tross alt å delta! Neste år håper vi at enda flere synes det er moro å stille med egen kake! 



På gammelbiblioteket koste barna seg med kreativt verksted. Takk til Karoline og Cathrine Vanebo som stiller opp som gode aktivitører!


Vi fikk også fin medieomtale fra både lokalavisa #fjordtilfjord og Namdalsavisa. Følg linkene under for å lese det:

"Peanøttkake til topps" - Namdalsavisa

"Kakefestival der både kakejury og folkejury var enige om beste kake" - Lokalavisa #fjordtilfjord


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral