Inspirasjonskveld for lag og foreninger

Frivilligsentralen inviterte til inspirasjonkveld ved coach Roger Kvaløy mandag 13. november. Dette var en aktivitet som ble til som en følge av diskusjoner på Frivilligforum 2017.

Tema var "hvordan bli en bedre samlet forening", og hensikten var å gi påfyll og inspirasjon til alle som sitter i styrer rundt omkring. Alle styremedlemmer, alle varamedlemmer og alle som sitter i valgkomitéer var invitert til denne kvelden på Solhaug grendehus. 26 personer fra ulike lag og foreninger deltok.

Vår innleide motivator og inspirator Roger, startet med å si at dette kom til å bli en annerledes kveld, og at tilhørerne måtte være åpne for noe helt nytt! Budskapet hans var at alle har vi nok kunnskap om motivasjon, og kanskje det ikke er motivasjon vi trenger(!?).

Han prøvde så godt han kunne å avlære oss noen gamle tankemønster. Og et tydelig budskap til alle var at vi er aldri ansvarlige for andres reaksjoner.

Mye av det som ble snakket om denne kvelden gikk på det personlige plan. Husk vi må sette surstoffmasken på oss selv før vi hjelper andre! Og så er det deretter mulig å se andre og prøve å forstå hvorfor de er tilbakeholdne eller har en form for negativ respons. Et eksempel i denne sammenhengen er f.eks. hvorfor folk ikke vil påta seg styreverv. Er de "redd" for noe, hva vil de unngå osv.

Roger ga oss blant annet verktøy for å stå sterkt i det vi gjør; forsåvidt uavhengig av styrearbeid. Dette var påfyll i hverdagen.

Angående motivasjon så var deltakerne veldig positivt overrasket og tilfredse med serveringen, og mente at det var god motivasjon for å komme igjen!

Lokalavisa #fjordtilfjord var også tilstede denne kvelden. Trykk her for å lese artikkelen i lokalavisa! 

Foto: Svein Tore Kolstad

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral