Hvor vil du gå på tur?

Frivilligsentralen ønsker å få tips til steder som kan tilrettelegges som turmål med blant annet bålpanner og rastebenker. Vi ønsker tips til hvor det kan være!

Har du et fint sted du vil dele med andre? En lysning i skogen, et utsiktspunkt eller et sted du bare liker å komme til?

Frivilligsentralen ønsker å bidra til at flere kan kose seg ute på tur uten at det nødvendigvis må være langtur. Og vi har tenkt å sette ut noen bålpanner og rastebenker som kan være til bruk for alle. Hvor skal de stå? Det er her vi vil ha dine tips! Det kan godt være bilvei helt frem til stedet. 

Vi ønsker også forslag til hvor det kan være fint å sette opp en gapahuk eller dagsturhytte. Dette er et større prosjekt som vi jobber med og som vi har veldig lyst til å få til. Vi har så mange fine turmuligheter i Namdalseid, men hvor er det beste stedet å sette opp en gapahuk? Vi må også tenke på parkering og andre praktiske forhold rundt dette. 

Hvis du er grunneier og har en fin plass som du vil tilrettelegge for bruk så ta også kontakt slik at vi kan se på muligheter.

Ta kontakt med Monica Sotberg eller send tipsene på epost til namdalseid.frivilligsentral@gmail.

Alle innspill mottas med stor takk!

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral