Hurra for våre 5 år med frivilligsentral!

Fem år har gått siden vi startet frivilligsentral i Namdalseid. Dette var selvsagt på si plass å feire! Alle femåringer er stolte av hva de kan!

Vi inviterte til et åpent arrangement i samfunnshuset for å vise hva frivilligsentralen har blitt i løpet av de fem årene vi har hatt aktiviteter. Vi synes selv at vi har vokst inn i rollen vår. Noen aktiviteter har vært med hele tiden, noe har vi prøvd uten å videreføre og noen aktiviteter er av nyere dato.

Hele veien har det vært viktig at det vi gjør skal være lavterskeltilbud. Det skal være enkelt å delta. Vi vil skape møteplasser for alle innbyggere på en eller annen måte. 

Paal Sandø var hyret inn som konferansier, og han ledet også vårt eget talk-show med gjestene som var Steinar Lyngstad, Magne Fossum, Solfrid Skevik og Hanne Hanssen.

Det ble servert god kveldsmat og bløtkake, og kulturskolen bidro med musikalske innslag. 

Vi fikk besøk av ordfører Arnhild Holstad som var imponert over hva frivilligsentralen har fått til, og vi fikk en elg i gave som vi må finne en fin plass å ha stående. 

Til slutt fikk alle frivillige overrakt en gave som takk for innsatsen. Dette var et ullpledd som ble tatt veldig godt imot. 

Les også om arrangementet i Lokalavisa. Trykk her for å gå dit.

De som deltok på femårsjubileumet fikk et godt innblikk i hva frivilligsentralen har av aktiviteter og tilbud. Dere andre kan få noen glimt og høydepunkter i denne videoen. 

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral