Høy stemning på Halloween!

88 barn fra 1.-7. klasse møtte opp for å ha det artig i lag på årets Halloween! Her var det mange som var utkledde, men det var også helt greit å komme som seg selv.

Dette er andre gang Namdalseid Røde Kors og frivilligsentralen arranger halloweenkveld for barn, og vi kan bare si at vi er kjempefornøyd med engasjementet og oppmøtet!

Det er utkledning og godteri som er barnas fokus når det er Halloween, og uansett hva folk måtte mene så har dette kommet for å bli. Vi synes derfor at det er fint å legge til rette for en felles og artig markering.

Arrangementet var lagt opp med tre aktivitetsstasjoner, og ellers var det "fri lek", og bare det å kunne springe vilt inne i storsalen er en attraktiv aktivitet for mange. Og det er uten tvil moro å kle seg ut sammen og bare ha det gøy!

Hanne Hanssen hadde en veldig ekkel aktivitetsstasjon på scenen der vi hadde flere bøtter med skrekkelig innhold som barna skulle kjenne på uten å vite hva det var. Blant annet hadde vi bøtter med mark, hjerne og øyne (dvs. kokt spaghetti, blomkål, druer uten skall). Her stod barna i kø hele kvelden og stemningen var høy.

Hanne Siri Høgden og Sofus Derås Høgden stod for ansiktsmaling, og de hadde det kø ved bordet sitt hele kvelden. Helt klart veldig populært!

Den tredje aktiviteten var et hobbybord som også var godt besøkt. Her var det litt roligere forhold for de som følte for det innimellom. Bente Bønå og Isabelle Myrseth tok sporty på seg oppgaven med å holde oversikt over aktiviteten.
 
Takk til frivillige som stiller opp og hjelper til! Det trengs når det er innrykk av så mange barn! Namdalseid Røde Kors og frivilligsentralen sponsent kvelden slik at alle barn fikk en gratis godtepose, en flaske bruks og en pølse i brød. Mange foreldre var med, og de kunne kjøpe seg kaffe og kake mens de bivånet det hele.

Vi gleder oss allerede til neste års halloweenkveld! Hold av onsdag 31. oktober til en uhyggelig opplevelse sammen med oss! 

Se bilder fra kvelden her:


Vi hadde også besøk fra pressen. Både Namdalsavisa og Lokalavisa #fjordtilfjord besøkte oss. Her er det de skrev:
Trykk her for Namdalsavisa (kun for abonnenter)
Trykk her for Lokalavisa #fjordtilfjord (åpent for alle) 

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral