Halloween 2023

Full rulle med over 100 barn på halloween-arrangementet vårt!

Det er mange forventninger knyttet til en kveld som Halloween. Vi i Namdalseid frivilligsentral har i flere år hatt arrangement på Halloween, og det er artig å høre at dette er noe barna gleder seg til. Vi synes det er viktig å være med på å legge til rette for et inkluderende sted å være på en slik kveld. Her kan alle komme og delta i felles moro!

Nytt i år var at vi satset litt større enn før. Det er ikke til å komme fra at det er de aller yngste som synes det er morsomst å "herje" rundt i samfunnshuset. Derfor inviterte vi også til et eget arrangement på ungdomsklubben som var for 5. klasse og eldre. På den måten hadde vi et tilbud til enda flere. Spøkelsesstien vår passer for alle! 👻

I år delte vi ut over 100 godteposer!! Vi er ikke sikre på om de eldste var innom og fikk godtepose engang, så vi regner med at antallet som deltok denne kvelden var ca 115. I tillegg var det ca 50 foreldre i kaféen mens uhyggelighetene stod på.

Vi takker Sparebank 1 SMN for å ha gitt oss en del av sitt samfunnsutbytte. Vi mottok 10 000 kroner som vi har brukt til å kjøpe inn halloweenutstyr og effekter. 

Vi er uendelig glade for alle frivillige som stiller opp for å få til dette arrangementet for barna våre! Til neste år ønsker vi oss enda flere foreldre som kan stille opp med planlegging, rigging og rydding. 

Vi var også veldig glade for å ha elever fra 9. klasse arbeidslivsfag med oss. De hadde en aktivitetsstasjon hvor de hadde forberedt "gørr og kliss" i esker for å stikke hendene nedi. Tilsynelatende var det froskeegg og bæsj. Noe de minste syntes var rimelig ekkelt...

Spøkelsesstien vår gikk også i år langs kulturstien. Tusen takk til Sissel Holtan, Camilla Fellmann Kristiansen, Janne Aune og Randi Meier for super planlegging og gjennomføring! Og det er jo et godt tegn at spøkelsessti-komitéen allerede tenker på neste år! 

Sissel og Randi - ut for å skremme barna... 

Janne ved starten av spøkelsesstien, har fikk de som ville grille seg marsmallows.

Camilla hadde en uhyggelig stasjon ved "rasteplassen" på kulturstien.

Det var mye skummelt langs spøkelsesstien....

I samfunnshuset var det full rulle! Ina Egenes og Annja Svensli stilte opp i kaféen og sørget for godteposer, saft og pølser til barna. Og ikke minst kaffe til de voksne!

Simon og Sander har det moro med "froskeegg" og "bæsj"...
Et nytt tiltak i år var spøkelsestunnelen. Takk til Mari Petersen og Øyvind Hegstad for planlegging og rigging! Dette ble morsomt for de minste!


I ungdomsklubben var det film og spill for 5. klasse og eldre. Her var det litt roligere former, for å si det sånn. Og fint å komme innom. Vi regner med a ca 20 barn/unge var innom i løpet av kvelden. Takk til Sol Hege Elden Urtegård, Ingvild Risan Westerhus og Erlend Stakset for at de stilte opp og sørget for at vi kunne ha ungdomsklubben åpen!


Vi hadde mye ny pynt i år. Vi har kjøpt inn litt skikkelige ting som vi kan bruke flere ganger. Det var litt av en jobb å montere dette. Pakke ut av esker, montere batterier og finne passende plasser til all pynten. Tusen takk til Eva Aune og Øyvind Hegstad for rigging og rydding!

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral