En fin sommerdag med rømmegrøt på Øyenskavelstu

Sommer og solskinn preget rømmegrøtdagen på Øyenskavelstu!

Frivilligsentralen og kulturminnelaget hadde sin årlige rømmegrøtdag lørdag 13. juni på Øyenskavelstu. Det er alltid knyttet spenning til vær og vei når vi skal ha dette arrangementet. I år ble vegen opp til Øyenskavelstu åpnet drøyt en uke i forveien, og været var også på vår side denne dagen.

Vi liker å kalle det "turist i egen bygd". Det er noe med å komme seg ut og se mer av bygda si. Mange hadde vært på Øyenskavelstu tidligere, men ikke alle. Dette er en fin plass å ha rømmegrøtdag da kjøkkenet er stort nok til den praktiske siden av arrangementet.  

Ca 30 personer var samlet, og vi retter en ekstra stor takk til Gunnar Helbostad som gjorde dagen komplett med sang og musikk. Det ga virkelig god stemning!

Naturstien skapte engasjement, og da Hanne gikk gjennom svarene var det både hurrarop og litt sukking. Vinnere av naturstien var Elea, Inger Marie og Stein Erik, og så var det Line og Eva som kom nærmest i tippekonkurransen om hvor mange bønner det var på glasset. Det vanket premie til begge disse, og Bernth-Erik vant uttrekkspremien. Alle var riktig så fornøyde!

Annbjørg, Bjørg, Solfrid, Hanne og Monica organiserte det hele og serverte rømmegrøt, kaffe og kaker. 

Takk for en veldig flott dag! Vi sees til ny rømmegrøtdag neste år!

Annbjørg, Hanne, Solfrid og Bjørg stod for organisering, mens Gunnar sto for sang og musikk. 



Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral