Bli med og synliggjør frivilligheten i Namdalseid og Statland!

Hvis alle bidrar kan vi presentere all frivillighet i Namdalseid og Statland i et hefte som gis ut i Frivillighetens år 2022.

Vi oppfordrer alle lag og foreninger i Namdalseid og Statland til å bli med og vis dere frem under Frivillighetens år!

«2022 er Frivillighetens år. Dette er forankret i Frivillighetsmeldingen fra desember 2018. Året skal sette fokus på frivilligheten som en hjørnestein i den norske samfunnsmodellen og vise frem aktiviteten som skjer på frivillig basis i lokalsamfunn i hele landet.»

Namdalseid frivilligsentral har tatt initiativet til å koordinere lokale markeringer i Namdalseid og Statland. Dette gjør vi fordi vi tror at det vil bidra til å gjøre mulige aktiviteter endra bedre kjent og samtidig styrke lokalsamfunnet vårt.

Det er opp til hvert enkelt lag og forening om de ønsker å markere Frivillighetens år, og om de vil markere det alene eller i samarbeid med andre. 

Dere kan markere Frivillighetens år med å sette ekstra søkelys på aktiviteter dere uansett skal gjennomføre, eller dere kan finne på noe nytt som noe ekstra akkurat dette året. Poenget er at dere må ikke gjøre noe nytt for å være med på markeringen Frivillighetens år.


Hefte som presenterer frivilligheten i Namdalseid og Statland

Vi har tidligere i år invitert til to møter for å komme opp med idéer til hvordan vi kan markere Frivillighetens år i Namdalseid og Statland. Her har det kommet opp forslag om å gi ut et hefte som presenterer alle lag og foreninger. Dette skal trykkes opp og distribueres til alle husstander i Namdalseid og Statland.

Dette vil vi gjøre for å skape blest og synliggjøring på det vi driver med av all frivillighet i lokalmiljøet vårt!

Derfor oppfordrer vi alle lag og foreninger i Namdalseid og Statland til å bidra med informasjon om seg selv!

Her er det vi vil dere skal skrive om dere selv:

  • Antall medlemmer i dag
  • Stiftelsesår og kort historie
  • Aldersgruppe, hvem kan være medlemmer
  • Hvorfor holder vi på
  • Hva brenner vi for
  • Faste kvelder?
  • Kontaktperson


Noe mer som dere synes er vesentlig å få med om dere selv? Og så vil vi gjerne ha logo og/eller bilde(r).

Send inn deres presentasjon innen 1. desember til namdalseid.frivilligsentral@gmail.com. Målet vårt er at heftet skal utgis i januar. 

Namdalseid frivilligentral vil søke om midler til trykking av heftet, og det vil ikke bli noen kostnader på hvert enkelt lag og forening. 

Hilsen

Monica Sotberg               Steinar Lyngstad
Daglig leder                      Styreleder


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral