Artige aktiviteter i vinterferieuka 2015

Frivilligsentralen og Idyll på Namdalseid gikk sammen om å arrangere aktiviteter i vinterferien. Dette var første gang, og både arrangører og deltakere var veldig godt fornøyd! Det ble mange gode opplevelser ut av dette!

Vi hadde kombinert kafé og hobbyverksted på skolekjøkkenet. Vi hadde jo også selvsagt håpet på fint vintervær og at det var mulig å være både litt inne og ute. Dessverre var ikke været helt med oss, men det var da noen som tok med både akebrett og ski på onsdag, og da var det godt med pølser og vafler på skolekjøkkenet etterpå! Tusen takk til frivillige som hjalp til!

Vi vil jo dele noen av opplevelsene våre med dere andre, og det gjør vi via bilder fra dagene!


Yoga
Yoga er morsomt og god trening for store og små! Her trener vi både balanse, styrke, koordinering m.m. Det var veldig god respons fra begge aldersgruppene på denne aktiviteten! Yogainstruktøren var Saskia Heringa Tønne som driver Yoga Rustica i Ogndal.


Hobbyverksted og kafé
Vi hadde lagt til rette for ulike aktiviteter og det var veldig god stemning på skolekjøkkenet både tirsdag og onsdag. Mange kreative barn som lagde mange fine ting. Og det ble også fortært mange vafler disse dagene!


Brettspillkveld
Brettspillkvelden på gammelbiblioteket var også veldig vellykket! Både ungdommene og de voksne satte stor pris på en aktivitet på tvers av alder. Og dette var en aktivitet som ga mersmak!


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral