Årets førjulsdag

Frivilligsentralen arrangerte førjulsdag, og dette er tredje året så da kan vi vel kalle det en tradisjon! Dagen ble så koselig og livlig som vi hadde håpet. Folk i alle aldre koste seg i lag. Det var kaffe og kaker, risengrynsgrøt, julebrus, sang og musikk og trivelig stemning!

Bygdekvinnelaget arrangerte juleverksted. 
Ca 60 barn var innom og fikk utfoldet seg kreativt. Det var stor stemning i litjsalen der det ble laget både julenisser, engler, mus, hjerter, stjerner m.m. 


Idyll på Namdalseid hadde arrangert teater og leid inn instruktør Jorid Vorum. Barn i alderen 5-10 år hadde øvd inn historien "Den vesle bygda som glømte at det var jul", og fremføringen gikk strålende! Både de på scenen og de i salen storkoste seg med denne historien hvor det også var flettet inn sanger som bl.a. "Du og jeg og dompapen", "Kom mai du skjønne milde", og så avsluttet historien med Julekveldsvisa.

Etter teateret fremførte årests julebarnekor sangene "Under Månen" og "En stjerne skinner i natt". Og så ble hele salen med på "Deilig er jorden".

Takk til Gudmund Thorsen som påtok seg å være lys- og lyd-mester under teateret og pianist for barnekoret!  


Mange kom for å kjøpe lokalproduserte varer. De som var med var Langøren gartneri, Bodil Staven, Aud Sverkmo, Mimja (Toril Svarva og Anna Solum), Arvid Stjern, Annbjørg Buvarp (v/Bernt) og Rita Solli Maritsdatter.


I kaféen var det risengrynsgrøt å få, og May Lillian og Iver Martin hadde grøten klar til kl 11.00. Mange koste seg også med gode kaker som frivillige hadde laget i anledning førjulsdagen! Tusen takk for alle bidrag!

Se flere bilder nederst!



Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral