Åpning av frivilligsentralens kafé!!

Nytt år og nye muligheter! Også for frivilligsentralen vår. Vi er veldig glade for at vi nå har kommet så langt at vi har har åpnet kafé!

Vi gjorde ekstra stas på åpningen med taler, underholdning, og ikke minst gratis servering. Ordfører Steinar spanderte kake ("verdens beste") og frivilligsentralen spanderte kaffe og vaffel. Vi satte også stor pris på at Coop Namdalseid støttet med blomster til pynt i lokalene våre.

Alle som var tilstede fikk høre ordfører Steinar fortelle om prosessen frem mot etableringen av frivilligsentralen og Monica fortalte om hva som er gjort til nå og hva vi skal gjøre fremover.

I tillegg til åpen kafé hver torsdag blir det temakafé annenhver tirsdag med oppstart 10. februar. Temaene er seniorsurf og slektsforskning, og så blir det selvfølgelig muligheter for kaffe og vaffel attåt.
 
Med sang fra skolestarterne i barnehagen, Gudmund på keyboard og litt allsang så var det god stemning på den første dagen vår. Vi håper at fortsettelsen blir like bra! Velkommen på kafé!

Kaféen skal drives av frivillige, og stor takk til Bodil og Vigdis som stilte opp på åpningen!
Monica og Steinar takker for engasjementet!


Lokalavisa var på plass og skrev reportasje:


Trønderavisa skrev også reportasje om åpningen:



Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral