Aktive og varierte dager under årets Høstidyll

De som har vært med på årets Høstidyll har kunnet velge i varierte aktivteter og fått mange opplevelser i høstferieuka. Nye vennskapsbånd har også blitt knyttet når man møtes i andre sammenhenger enn det man gjør til vanlig.

Flere enn noen gang har deltatt på aktiviteter under frivilligsentralens aktivitetsuke Høstidyll! Vi vet at det var flere som ville være med på de aktivitetene som ble fulltegnet. Men vi må ha en øvre grense på antall deltakere på visse akiviteter, og da blir det dessverre ikke plass til alle selv om vi skulle ønske det.

68 barn var påmeldt på en eller flere aktiviteter hver. I tillegg har vi hatt tre kveldsarrangement med åpen deltagelse. 40 deltakere kom på volleyballkvelden, 80 publikummere kom på filmkveld og vi avsluttet med 40 ungdommer på ungdomsklubb. Vi er derfor storfornøyde med oppslutningen, og det gir oss bekreftelse på at dette er viktige tilbud i skoleferien! 

Vi takker Trøndelag fylkeskommune for økonomisk støtte! Med deres hjelp sammen med overskudd fra vår egen kafédrift så kan vi tilby disse aktivitetene uten deltakeravgift!

Vi vil gjerne dele noen av opplevelsene, så her kommer det litt bilder med tekst. Nederst finner dere enda flere bilder fra hele uka.  

Hest og ridning hos Kristina Kolstad er alltid populært, og heldige med været var de også på mandag da de hadde en dag ute med ridning, kjøring og hestestell.

Været var heller dårligere på tirsdag da det var utekjøkken på timeplanen. Likevel så ble det en super dag! Grete Ekker er en kunstner til å inspirere til utendørs matlaging. Med telt og god mat ble det en smaksrik dag for lykkelige barn!
Menyen var lammespyd på ingefærseng, spicy kyllingsuppe, bakt potet med lammetacokjøtt og bacon, krydder og krydderoljer. Til dessert var det vaffel med masse kardemomme, sammen med stekt sitron og eplemarmelade med nypisket krem. 🤩
Alle fikk lage sin egen krydderolje etter å ha smakt, luktet og hørt om ulike krydder. 

Volleyballkvelden på tirsdag var åpen for alle, og vi var jo spente på oppmøtet. Og da hele 40 deltakere møtte opp så var vi storforfornøyde! Det ble en artig kveld i hallen for volleyballspillere i alle aldre. Vi tok i i bruk alle tre banene! John Martin Buvarp, Simon Buvarp og Berit Buvarp Aardal var kveldens ildsjeler, motivatorer og trenere!Onsdag var det aktivitetsdag på skolen med seks stasjoner, tre før lunsj og tre etter lunsj. I hallen var det hall-leik og her var det stort oppmøte og høyt energinivå.

Yvonne Antonsen fra Kunstmuseet hadde kreativt verksted for to grupper hvor de lagde buttons og dekorerte vesker med stenciler.

Bakeverkstedet var delt i to grupper, med en gruppe før lunsj og en etter. Det ble produsert mange flotte kaker og bakverk i regi av Grete Ekker.

På torsdag var det kreativt verksted på Statland. Det er første gangen vi har aktivitet på Statland, så det var moro å få til. Tusen takk til Agnese Bertasjus som ledet dagen med kreative prosjekter!

Filmkvelden er fortsatt veldig populær blant de yngste. 70 publikummere møtte opp for å se den første filmen som var for barn. Her var det stor stemning, og mange møtte opp tidlig for å sikre seg plass langt fram. Til den andre filmen for ungdom ble publikumsoppslutningen liten, men slik bruker det å være. Det er alltid vanskelig å treffe med filmvalg og interesse til denne målgruppen som sannsynligvis ser mye film ellers og ikke er like opptatt av å komme på slike arrangementer. Uansett så var det et tilbud til de som hadde lyst.

Siste post på Høstidylls timeplan var ungdomsklubb. Det er første gang vi arrangerer dette, og det er ildsjeler igang med å starte ungdomsklubb på fast basis på Namdalseid. Det er et møtested og aktivitetstilbud som er savnet. Derfor var det også veldig moro at det møtte opp hel 40 ungdommer. Her ble det en sosial kveld med mange ulike aktiviteter. Det var brettspill, tv-spill, film, biljard, bordtennis og musikk. Og ikke minst muligheten til å "henge".


Takk for en flott uke til alle sammen som har bidratt til en variert og aktiv høstferieuke!

Se hele bildegalleriet vårt:


Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral