Indisk på menyen!

Vårrullkurset vi hadde i februar ga mersmak, så vi hyret inn Laxumy Kathiravel fra Asiatiske Matvarer på Namsos enda en gang. Laxumy er opprinnelig fra Sri Lanka og har indiske besteforeldre.

Som den levende kokeboken hun er disket hun opp med deilig indiske smaker. Det var kalkun som var hovedingrediensen, et kjøtt som Laxumy synes vi bør spise mer av fordi det er sunt kjøtt, og det er spesielt bra for blodtrykket.

Vi kjøpte hel kalkun som vi delte opp til forskjellig bruk og retter. Det ble veldig smakfult, og alle krydrene kan kjøpes på asia-butikken på Namsos. Der er også Laxumy veldig behjelpelig med ingredienser og oppskrifter generelt sett.

Mange tror kanskje at indisk mat er veldig sterkt, men det er det nødvendigvis ikke. Det er mye krydder og mye smak, men man kan regulere styrken selv.

20 personer dekket på langbord på skolekjøkkenet, og vi koste oss godt med maten vår! Selvfølgelig ble det også både chai og dessert på oss også. 


2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral