Frivilligforum 2016

Det var med stor glede vi arrangerte det første frivilligforumet i Namdalseid! Vi som stod bak arrangementet var styret og daglig leder i frivilligsentralen, og alle innbyggere var invitert til å ta del. Både enkeltpersoner og representanter fra lag og foreninger.

Vi vil at frivilligforum skal være en møteplass med hovedformål å løfte fram tanker og ideer til utviklingen av frivilligsentralen og frivilligheten generelt i Namdalseid. Og denne første gangen valgte vi å ha SAMARBEID som tema. Vi ville se nærmere på hva vi kan samarbeide om til alles fordel. Mange ønsket å ta del i denne diskusjonen så vi var 40 personer tilstede, og deriblant fikk vi besøk av seks "kolleger" fra Namskogan frivilligsentral.

For å få inspirasjon til idéer hadde vi hyrt inn Jo Kristian Kvernland fra «Kortnebbgåsas ve og vel». Foredraget "Gjess, we can" ble veldig godt mottatt, og det er artig å se hva de har fått til i nabobygda. Med dette som utgangpunkt gikk vi løs på gruppearbeid og diskusjoner. 


Alle fikk servert kveldsmat, og takk til Bodil Staven for nydelig hjemmebakt brød og til bygdekvinnelaget v/Line Klausen, Gudny Svermo og Ingveig Jerpstad for deilig tilbredning!

En del av frivilligforum er også å velge tre representanter til årsmøtet. Disse har fulle rettigheter, dvs. tale- og stemmerett.


Disse ble valgt for deltagelse på årsmøtet 10. mars 2016:

  • Marit S. Kolstad
  • Eva Aune
  • Svein Brørs

Det var også behov for et nytt varamedlem for de frivillige i styret, og Marit S. Kolstad ble valgt. 


Vi takker for innsatsen og innspillene! Styret og daglig leder i frivilligsentralen vil ta tak i forslag og tiltak. Og sammen må vi jobbe videre for å realisere det!  

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral