Slik var Vinteridyll 2024 på Namdalseid

Vinterferien har vært fylt med latter og engasjement. Og som alltid har vi lagt vekt på å få til varierte aktiviteter med både fysisk og kreativ utfoldelse, felleskap og moro.

Vi har hatt fine dager med varierte aktiviteter i vinterferien! Som alltid har vi god hjelp av flinke instruktører og hjelpsomme foreldre/besteforeldre!

Vi retter en takk til Trøndelag fylkeskommune som hjelper oss økonomisk slik at vi kan arrangere dette uten deltakeravgift. Vi er også så heldige at vi har bygdakaféer som går med overskudd, og dette gir oss penger som vi kan bruke på disse aktivitetene!

I fjor skrøt vi av at det var rekordstor oppslutning om Vinteridyll på Namdalseid da det var 47 påmeldte deltakere. Det ble like bra i år! Akkurat like mange, til og med.

I tillegg til de 47 påmeldte som var med på en eller flere aktiviteter hver så var det flere åpne aktiviteter med god oppslutning. Størst oppslutning var det på ungdomsklubben tirsdag kveld. Første del av kvelden var det åpent for alle, og de yngste var selvsagt ivrige for å få teste ut aktivitetene på ungdomsklubben. Tilsammen var det ca 75 barn og unge innom den kvelden. 

Namdalseid jeger og fiskarlag inviterte til juniorskyting tirsdag kveld. Der var de seks lærenemme deltakere som fikk prøve seg på skyting. 

Akedagen på torsdag opprant med strålende sol. Vi kunne ikke hatt bedre vær på en akedag! Det var opp mot 40 personer medregnet store og små i skileikbakken og gapahuken den dagen. Her var det stor variasjon i utstyret. Det var akematter, akebrett, snowboard, rattkjelker og ski. 

Aktivitetsuka ble avsluttet av filmkvelden torsdag kveld. 


Her følger en oppsummering av ukas aktiviteter, og nederst ligger en bildekarusell med flere bilder.


Sirkusskole

Dette var en helt ny aktivitet for oss, og det var mange spente som møtte opp! Julie Grønnesby Heir var en tålmodig og engasjerende sirkuslærer, og etter to grupper hadde de en felles fremvisning til stor applaus fra tilskuerne!

Hall-leik

To grupper med hall-leik i løpet av dagen med forskjellige fysiske aktiviteter og lek. 

Fastelavnsverksted

Selv om den egentlige fastelavn var tidligere i februar så la det ikke en demper på stemingen på skolekjøkkenet. Det ble både boller, churros og fastelavnspynt denne dagen. Mye felles kos i det!

Utekjøkken med mat på bål

Det som skulle være utekjøkken ble flyttet inn på skolekjøkkenet da vi var bekymret for at det ble for kaldt å holde på ute hele dagen. Likevel så var det mat på bål som var temaet, og Grete Ekker lærte bort lure triks for ha med mat ut i det fri. Med en suppebase som var preppet på forhånd (hejmme før turen) så lagde de en med fisk og en med kjøtt. Det stod også hjemmelaget potetgull på timeplanen, og ikke minst hjemmelaget softis med fruktsalat! YUM!

Hest og ridning

Hest og ridning hos Kristina Kolstad er alltid like populært. Det ble en kjempefin dag med glade barn, glade hester og solskinn!

Kreativt verksted

På Statland var det kreativt verksted hvor de blant annet lagde store blomster av kreppapir.

Det skulle også være kreativt verksted på Namdalseid, men det ble avlyst pga. sykdom. 


Med dette så håper vi at frivilligsentralen på Namdalseid har bidratt til gode minner fra årets vinterferie! Det har blitt sosialt samvær og felleskap, og kanskje har også noen nye vennskap oppstått!


Bildekarusell



Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
 

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2024 © Namdalseid og Jøa Frivilligsentral